Sunday, May 29, 2011

:: special update : Barcelona juara eropah ::

gua terpaksa cakap ini memang special update dari gua. gua ciplak gambar-gambar ni dari Sokerleaks. yang gua ubah cuma jalan cerita sekitar gua semasa mononton match ni. btw, gua layan match ni di kedai dengan member-member gua. layan.


seingat gua punggung gua tak panas lagi time neh sebab baru je duduk atas
kerusi kat tepi member-member gua. err. maksdud gua diorang fans Man U.
time ni gua lompat dan member gua diam sambil kaver teguk air.

Barca 1-0 Man U


ok. gua akui time ni pulak gua yang tunduk dan member gua sorak-sorak.
tapi gua tunduk minum air. gua kool je. gua taw gol Rooney ni dah offside.
tapi diorang bangga jugak dengan gol tu. gua simpati.

Barca 1-1 Man U


sekali lagi gua bangun. gua dah agak Messi nak score malam ni.
dan beliau memang score untuk menyamakan rekod 12 gol
dalam satu kempen UCL ni dengan Van Nistelrooy. dan gol Messi
yang ni memang brilliant! err lupa nak cakap.
member gua geleng kepala. sambil teguk air lagi.

Barca 2-1 Man U


sekali lagi gua bangun dan gua sorak kat telinga member gua. gol Villa
memang smart weh. bola swing. gua tengok gol ni sampai hampir
terlupa yang final exam gua dah dekat sangat dah. =_=
time ni gua dah boleh agak Barca akan jadi juara.
turut diakui fans Man U.

Barca 3-1 Man U


and now.
The Glory is Ours!

:: Rahsia Kehebatan Barcelona ::





p/s: "Manchester United are gracious in defeat, thats why they are the
second biggest team in the world right now. Unlike Real Madrid, those
arrogant assholes that never accept a lose." -bukan kata-gua. tapi gua like 'juto kali'

16 orang tengah bermadah:

ibnubaba_04 said...

pade muko sek man u..pok cep..haha

amiYo said...

pokcep dan unjai terr.. tak ke mana rooney dan chicharito mereka. kah3

alexa yussida said...

nak like jugak yg ayat bawah skali tuh...mmg btol pon..atleast man uni xmain kotor n pijak2 kaki macam madrid ayam..

visca barca !visca catalunya !

ieka said...

ow..barca da jd juara eropah ea..
wah2..x huptodate btul..bkak blog ni bru taw..haha

Org Kapong said...

wakkk luuu.....:-p

caliph shuriken said...

congratz barca.. terbaikk ^^

latest en3: congratz barca

wa khairul onggon said...

Barca oh Barca hehehe... adoyai...

Anonymous said...

besungguhhh laaaa 'gua' nie...
tgl 3 ari ingt kam duk ngapa...ruponyo duk tgk bola.....paropp!!

kokser kokdam said...

hok ni hok prah ni.. dok de tgk gam eni.. ado khemoh.. aaa tala tala tala

amiYo said...

alexa: ko like jugak! jadi dua juta! haha

amiYo said...

ieka: ye laaa.. -,-

amiYo said...

org kapom: demosek man u ko? kah3!

amiYo said...

caliph: mmg terbaik!

amiYo said...

khairul: hebat bukan? keh3

amiYo said...

anony: :D

amiYo said...

abe mie: aa tala gitu mie. keno maghi duk mesir smula la. sdak laye. xtala. haha