Sunday, February 20, 2011

:: blog ini blog klasik ::

assalamualaikum..

ramai orang cakap yang gua "rajin update blog". :P
tapi gua tak pernah akui pon sebab takde la gua update sampai tiap tiap hari
ataupon sehari sampai sejuta entry yang tak berkualiti. lagipon gua berblog ni
bukannya hendak mencari kekayaan dengan iklan iklan dan sebagainya. tapi hanyalah
untuk mengisi waktu lapang tambah tambah lagi untuk waktu sekarang ni.
kan gua ni pelarian yang dapat diselamatkan dalam 'ops piramid' baru baru ini.
terima kasih kepada pihak yang terlibat.

ramai jugak orang cakap "hye,nice blog".
yer.. gua akui yang ini. memang agak 'nice' blog gua ni kan?
kalau tak takkan la ramai yang singgah kat sini yang habak mai macam tu.
tapi gua tahu. bukan semua yang memuji muji di mane mane blog membei pujian
yang ikhlas. ada jugak yang ikhlas dan yang ini lah yang sangat gua hargai.
bukan sekadar singgah hanya untuk mendapatkan balasan kunjungan ataupon
blogwalking ataupon BW.

ramai jugak yang cakap "salam ziarah".
oh bagus la. ziarah menziarahi ni kan amalan mulia. hehe.
gua agak agak je la orang yang cakap "salam ziarah" ni study kat Mesir kot.
takpon kat mane mane je la yang bidang keagamaan. sebab gua pon selalu gak pakai
ayat ni. -.-

ramai jugak yang cakap "singgah sini yo".
yo?? owh. itulah singkatan kepada panggilan nama gua. 'amiyo'
kiut bukan? tapi panggilan sahaja bukanlah menggambarkan gua seorang yang kiut.
ok?

ramai jugak yang cakap "hai! inginkan perut yang ramping?"
erkk.. maaflah. gua kurang berminat kalau yang macam ni. kalau
iklan tapak kasut yang kaler ijau tu ok gak.untuk
tambah ketinggian tu. letak je dalam kasut atau selipar korang.
gua ingat gua nak try lah. gua tengok ade la jugak sorang due member gua yang
pakai. gua nak try lah.
takpe kan?

tak kurang jugak yang habak "pernah tengok kucing menjilat telingnya sendiri?
jom singgah blog aku!"
ok la. not bad la cara sapaan dan tajuk blog tu. agak menggamit hati
penggemar kucing atau penggemar benda2 pelik untuk klik link ke blog beliau.
mane tidaknye. ade ke korang penah tengo kucing boleh jilat kepala
beliau sendiri?


dalam banyak banyak diorang duk habak dan cakap cakap ni.
gua ade la tertarik satu ni (dalam bulatan merah).........

"gile klasik blog ni..cantek syehh!!"


*hidung gua mula kembang kecut...
*gud luck macroteaching esok.. :D

14 orang tengah bermadah:

nelly said...

Yeah .teruskan berblogging
=)

Anonymous said...

microteaching???

















=.='














macroteaching lahh..
>__<

Anonymous said...

hahahaa..
dan-dan je edit post.. :P

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa klasik ke ?
tang mana yang klasik tu ?
=DD

HEROICzero said...

klasik huh? hahaha.

'selalu blogger femes ade la salam ziarah salam singgah ni'

keh3x.

salam ziarah.











wakakakaka~

=)

JIJI YU said...

kelasik bea blog demo..kawe raso demo pon kelasik jugok..ahaha

hoyahadis said...

Akak singgah sini yo..
Nti buat nak buat entry pasai perut ramping..
sila baca ye.akan disiarkn iklannye tak lama lagi..ngee..

amiYo said...

nelly: insyaAllah..tengkiu..

amiYo said...

anony: suda tukar kaa??

amiYo said...

anony: mano ado edit.. :P

amiYo said...

ieyah: haha..tang kereta kot yang klasik.. :D

amiYo said...

HERO: haha..ko nak cakap ko blogger femes eh..?? -.-

amiYo said...

jiji yu: yarkk..klasik tang mano 2..? :P

amiYo said...

hoyahadis: haha..kalau akak punye pasal miyo singgah la blog akak utk bace entry perut ramping tu..keh3 :P