Tuesday, February 8, 2011

:: penulis masih bernafas ::

assalamualaikum. alhamdulillah. kesyukuran yang tak terhingga gua panjatkan ke hadrat Ilahi. kerana gua masih diberi peluang untuk bernafas. gua diberi peluang untuk pulang sekali lagi ke tanah air tercinta. dan gua rase semua maklum pasal kejadian yang berlaku di Mesir dan bagaimana kami peljar Malaysia dibawa pulang ke tanah air secara berperingkat peringkat. kalau sesiapa yang tengok tv semalam dan hari memang jelas terpampang lah rombongan pertama pelajar kita yang sampai ke Malaysia. alhamdulillah sekali lagi gua ucapkan kerana gua telah termasuk dalam rombonga pertama yang tiba di Malaysia.

tindakan seterusnya ialah gua nak sambung update blog gua setelah sebulan tak berinternet gara gara kejadian di Mesir. kalau tengok kepada entri yang sebelum ni Baharia Explore 2011 ,itu la sasaran gua nk update. kalau pasal kejadian di Mesir malas la pulak gua nak bercerita. tapi bergantung jugaklah kepada tahap kerajinan gua. sebab kalau ikutkan memang pengalaman gua kat sana senpanjang kejadian memang best walaupun agak menakutkan.ape ape pon nantikanlah kisah pengembaraan kami ke Baharia Oasis...!! keh.. keh.. keh...


gambar permulaan..sekadar menambah keterliuran.. :P

4 orang tengah bermadah:

fiqkbe said...

alhamdulillah selamat.. =) best la amiyo dpt cuti 6 bulan. betul x?

JIJI YU said...

muehhe tok prekso la sek mu..ahah

amiYo said...

fiqkbe: alhamdulillah..tp bab cuti 2 tak berape pasti lg..mmg takleh nk konfom lg brape lame..huhu

amiYo said...

jijiyu: haha..molek mu ji.jange oyak g2 weh..sek mu nok g smula ni..