Thursday, February 24, 2011

:: igauan Pakistan ::

assalamualaikum

untuk intro kali ni gua nak mintak maaf la kepada pembaca setia blog gua sebab sudah 3 hari gua tak update blog ni. eh. gua cakap macam tu?macam la ade orang yang follow up blog gua ni. -.- baiklah. kesimpulannya gua sibuk. :D

semalam sempat jugak la gua tengok match Malaysia vs Pakistan. walaupun gua sendiri ade match futsal ngan kengkawan gua. tapi kat Hidayah Futsal tempat kitorang main ni ade tv lcd. sambil sambil gua gelecek bola sempat jugak la menjeling ke arah lcd itu. nampak sangat gua tak berapa fokus semasa bermain futsal semalam.kitorang main dari pukul 9malam-11malam je.

apa apa pon gua tengok palayer muda Malaysia main agak bagus semalam.  kalau passing lagi cantik, jarang passing bola atas angin. permainan semalam akan jadi lebih menarik. chewwahh.. blog gua ni kalau FAM baca, kurang kurang sangkut jadi coach kebangsaan la gua. lagi la tak sempat gua nak update blog ni. kedua dua gol yang dijaringkan pemain kita semalam memang cantik.

yang pasti perlawanan semalam sudah menjadi igauan ngeri kepada pasukan Pakistan untuk menerima kunjungan Malaysia pula dalam perlawanan timbal balik.


"igauan Pakistan"

*gambar(sahaja) credit to lah tube

12 orang tengah bermadah:

HEROICzero said...

tapi, keeper 2nd pakistan tu tahan lasak betul. terbang kiri kanan, tepis atas bawah.

sigh!

Applepinkcomeyy said...

aww~ kemain lawo pompuan yang kat entry kau ni, haha

Anonymous said...

kalu ngapa quran sungguh gini......

hiro said...

ahhaa...stailooooo..keh2

Hayati Hamzah said...

kite bako jer kite bako jeee..

Novelgurl said...

salam..haha..kak limah ! x bley bla

amiYo said...

hero: mmg lasak la..dh name pon bukan melayu.. :P

amiYo said...

apple: haha..lawa die ade la lbh kurang ko.. :D

amiYo said...

anony: adeeh..ampunn.. -.-

amiYo said...

hiro: stylo mcm lu la bro..haha

amiYo said...

hayati: ce cite..ce cite..

amiYo said...

novelgirl: wsalam..eh knal ke.?member eh..? :P