Thursday, December 16, 2010

:: Sumo Paint memang 'Web's Best Image Editor' ::

korang minat edit gambar tak..?? selalu korang edit kt ner eh..? kalau miyo slalu gk gune photoscape,picasa dan jarang2 e pakai photoshop...sbb bkn gheti sgt pon edit2 ni...haha..xde seni... tapi korag pnah x edit gmbr secara online..? haa..yang ni la miyo nk citer ni.. dlu slalu gk duk edit gmbr on9 ni.. miyo pakai web ni.. 'Picnik' rase nye sume org knal kot web ni..hehe.. best jgk la..mdh,senang,ringkas,x berserabut... tp yang miyo nk citer kt cni adalah web editor yang best yang miyo baru jumpe..kah3...taktaw la miyo takut miyo da terlambat jumpe mende neh..kot2 korang da taw kan..? :D klik lah beliau... "Sumo Paint"

korang taknak ke gambar korang dari macam ni......
:P



yang kat belakang nu gua...dan yang kat depan ni member merangkap
hosmate gua kt cairo ni..beliau lah Kemba|Tolo
:P



jadi macam ni......
:P



dan ini ialah gua yang bersorangan diri..tiada lg beliau
menyibuk kt gmbar gua ni..kah3..




okkeh..tu je lah yang nk miyo kongsikan..
miyo taw korang kt lua sqane lg terer dan seni dalam bab ni kan..
so...
enjoyyy...!!

14 orang tengah bermadah:

kembatolo™ said...

auw~~
gambar ai la nyah..
terujenye.. ngahahaha

Shino said...

mnrik gk sumo paint ni...thanx 4 share ..

Nieza said...

Salam Miyo...thanks for sharing...:)

Cik Tom said...

wah br tau dr miyo ade sumopaint ni..thanks tau..cik tom nk cuba la..

miyoshu212 said...

kembatolo: lu mmg tolo la..hahaha

miyoshu212 said...

shino: mmg menarik la..kalau tak gua x share la... ~.~
hehe

miyoshu212 said...

nieza: wsalam nieza..u r most welkam... :D

miyoshu212 said...

cik tom: haah..2 la..miyo pon bru taw cik sumo ade web edit gmbr ni...so,miyo pon share la.. T__T
:D

secantikmanis said...

sumo pun skrang nie dah pandai edit2 gambar ye

anamizu said...

ohh ana baru tau psl sumo paint nih..nti bleh try lah..hihi

miyoshu212 said...

secantikmanis: ntah la cik sumo ni..x padan ngn besau..keh3

miyoshu212 said...

anamizu: try la..gud luck..mst jadik laa....haha

KizZ said...

Wah smart2!Tapi lagi best kalau miyo lepas dah edit pakai sumo paint tu save kat pc,then bkak photoshop , blurkan bahagian background tu..mesti besh!

jom sini,
www.kizgarden.blogspot.com

miyoshu212 said...

owh tengkiu...mmg miyo perlukan teguran2 mcm 2..jap nk install photoshop kt laptop i ni..ekeke..
btw tengs..!

jom2.. :)