Sunday, December 5, 2010

:: T.A.G ::

wa bkn rjn sgt pon nk main tag2 ni...
tag ni sejenis permainan ke..??
haha...
memandai jek aku...
pape pon tengs la utk org yg menge'tag' wa...
muehehe...
sekurang2nye ade gk modal aku nk hapdet mende ni...
alaa...mende belog ni la...
skali lg terime kasih utk
beliau..
ape tujuan aku bg link 2..??
sbb tkt nnt org ckp aku memandai buat tag...
pdhl takde org tag pon...saje nk buat modal hapdet...!!
hampeh...
tu haa...aku kasi link sbgai
E.V.I.D.E.N.C.E.....!!!



RULE
once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random,things, facts or goal about you. at the end, choose 25 people to be tagged. you have to tagged the person who tagged you.if i tag you, its because i want to know more about you.



alamak aih...
ade "rule" la plak...
aku rjn nk taip ni pon dh cukup bagos la...
die ckp omputeh daaa....


: aku dilahirkan sbg jejaka :
*
: tak ade six pack dan penah berusaha utk itu...tp xdpt2...(kalau la six pack 2 ade jual) :
*
: skang tgh study kt obesi...balik cuti musim panas lps berat aku naik 15kg JER...!! :
*
: aku ader sekor tuceng hitam kesayangan...(penyayang tak..?) :
*
: kuceng 2 mmg tdo ngn aku time mlm...dan pkl 3pg mmg die bngn gigit kaki aku :
*
: aku "mati susah kipas" BARCELONA :
*
: hapdet belog hanya utk dpt kepuasan :
*
: bilikk aku skang sgt canteek...kaler ijau g2..(dinilai brdasar pujian kwn2) :
*
: pernah menjaringkan gol dlm perlanan pnting bola spak... :P :
*
: minat bola melebihi makan nasik :
*
: sambil buat tag ni aku layan highlight barca :
*
: aku suke pegi psr mlm sbb bau mknn kt sane mmg best...tp mknn hampeh~ :
*
: terer msk ikan sardin :
*
: aku benci sgt3 org hisap rokok dkt aku :
*
: ........................................... :


takkan semua aku nk citer kt cni...
xyah pedulikan rule kt ats nun..haha...
nnt kalau org laen tag plak abs la modal aku...
x psl2 kene cincai2 jek jwb tag...
(mcm yg kt ats 2)
hahaha...


*ade yg benar dan x benar ape yg aku coret kt ats 2...


BABAI.......~

8 orang tengah bermadah:

areteacar said...

maceh sebab jawab. hehehe :) penyayang sebab ada kucing. :)

mie said...

gue pun nak beli sixpack aklo de jual..
ehee

Jie(",)v said...
This comment has been removed by the author.
Jie(",)v said...

banyok wat lipat nehhh.. xleh cayo mano... :P
wat 15kilo 2 buleh dicayoo..
e.v.i.d.e.n.c.e nyo jelas kelihatan...!! :D

miyoshu212 said...

areteacar: same2...yer ke..?sbb 2 la kuceng 2 pon sayang kt gua...haha

miyoshu212 said...

mie: haha...kau kene habak ngn gua la kalau kau jumpe kedai yg jual six pack 2.... :P

miyoshu212 said...
This comment has been removed by the author.
miyoshu212 said...

jie(",): hahaha...sdak2 dio jh dih...taw2 jh EVIDENCE jelas kelihatan...haha
:P