Tuesday, January 11, 2011

:: 11.1.11 ::





**********************

terdetik gak dalam hati gua...kalau kahwin tarikh ni best gk kan...tiru macam artis artis
melayu kahwin..meletop gitu...
pphuuiii...!!!
ingat gua suke sangat ke nk puja artis ni...
oh ya..mase gua taip entry ni,kat Malaysia dah masuk 12.1.11 la..
tapi kat tempat gua masih lagi 11.1.11 okkay...gua tak heran sangat orang laen duk sibuk
buat entri 1.11.11 tahun baru hari tu..bagi gua tarikh hari ni lagi cantik...
walaupon tarikh ni bukan nye papepon bagi gua...yang menarik hanya lah bentuk
susunan nombor..kalau buat tajuk akhbar pon macam best je kan...
"11.1.11 tarikh keramat dato' z bertemu jodoh ..... bla..bla...bla... "
lepas setahun lebih kurang keluar plak tajuk
"12.12.12 tarikh jatuh talak tiga dato' z .... bla...bla...bla... "
hahaha..memandai jek gua buat tajuk akhbar ni...sile amik perhatian yer..
tajuk akhbar tadi adalah rekaan semata mata... :P

bajet yang ni tarikh kawen..tapi d melepas.. :P


**********************


ade jugak yang sambut hari lahir pada tarikh ni kan...kalau tak silap gua
dato' Siti punye bezday hari ni la..tu pon gua terbace kat blog member2 blogger kite la..
so,sape2 yang terberanak same tarikh ngan dato' siti iaitu hari ni..(kalau tak silap gua)
selamat hari lahir lah yer gua ucapkan..dan memang tarikh lahir korang untuk tahun ni sangat lah comel... :)

gua terpaksa edit gambar lu sebab lu tak tutup aurat lu dengan sempurna


**********************

baiklah..bagi gua plak hari ni takde la istimewa sangat...tapi alhamdulillah la..
dapat gak gua pegi 'jawazat' hari ni untuk amik tarikh nak sambung visa...
gua dah pegi minggu lepas dan macam biasa dengan normal nya gua dan rakan rakan
kene halau..dan hari ni kali ke2 gua pergi baru la gua dapat..bukan dapat visa
lagi taw..baru dapat tarikh untuk dapatkan visa..hampeh tol arab buat keje..
tapi syukur la dari orang laen ade yang sampai 4-5 kali kene halau baru dapat..
sebab diorang halau mungkin sebab serabut kot budak2 melayu kat situ..
almaklumlah perangai orang arab memang macam tu...
satu lagi hari ni gua rase kecederaan kat kaki gua dh ok sangat kot
kalau nak banding ngan semalam..semalam gua men bola sampai injured pehe gua...
so,alhamdulillah la 11.1.11 ni sangat memberi makna dalam hidup gua sebab
pada tarikh ni la kaki gua kian sembuh..(macam takde ketan jek)
tapi bagi gua ia sangat penting sebab lusa gua nak beraksi lagi dengan kawan kawan
gua kat sini..

budak baju merah itu sudah tidak injured.. :P


**********************

gua rase setakat ni je la enty melalut gua pasal
11.1.11 ni..gua sebenarnye dah jarang sangat ade mase nak update blog gua ni..
tapi gua kene jenguk jugak la sebab taknak bagi blog gua ni berdebu plak nanti..
dah ade kesempatan dan pada tarikh yang 'comel lotte' ni gua update je la..

-sekian-



oh ini adalah gambar tambahan gua jumpa dan gua letak kat sini sebab gua pon mahasiswa.. :)


17 orang tengah bermadah:

Wan Zulqhairi said...

27.11 PUN keramat gak. besday gua.. hahaha

Wan Zulqhairi said...

27.11 PUN keramat gak. besday gua.. hahaha

nub said...

nak kawen 13.13.13 laa..hihi

umar yg cute said...

11.1.11 bufday ex umar sobs3 :'(


jom letak yahoo smiles kat komen box entry

alexa yussida said...

wahaha baiikkk punyerr edit^^

saya suke(mntg2 x minat siti..suke aje..kehkeh)

uMie_cHan said...

nape la wat gmbr ct cam 2.....

Anonymous said...

asal tarikh cun je mau kawen...
asal kawen je tarikh cun....
kalo cam tu...
ai book u tahun 2o12 la...
pastu u pilih mau hari apa, bulan apa..

12.1.12
1.2.12
1.12.12
12.12.12
2o.12.2o12

pilih3?
wahaha...

fiq said...

mak x bg kawin tahun ni so x dpt la nk pilih tarikh2 cun ni. huhu... ='(

CIK TOM said...

tarikh ni mmg cun..

amiYo said...

wan: epy besday..tapi lambat lagi..hahaha

amiYo said...

nub: wah..perancangan yang bagus..gua doakan lu selamat la..hehe

amiYo said...

umar: sedih nye umar..huhu..tp ex je kan..xmo sedey2 k.. :D

amiYo said...

alexa: haha..gua pon x minat..tapi memang kene adit la sebab xnak bertanggungjawab dengan die yang xtutup aurat 2 di akhirat nnt.. :)

amiYo said...

umie: sebab taknak tanggung ape yang die tanggung..yang diri sendiri pon tak tertanggung.. :)

amiYo said...

anony: amboi3... -.-

amiYo said...

fiq: nape fiq..?takpe la..maybe ade sebab nape mak x bg lg kan.. :)

amiYo said...

cik tom: yup..tomato lg cun..keh3