Sunday, January 9, 2011

:: follower ke lima ratus riban (la sangat) ::


assalamualaikum...
sedar tak sedar gua jenguk belog amiYo hari ni...
dah genap 500 orang follower gua rupenye...dan gua syukur..
alhamdulillah...
so gua buat la entri khas ni sempena follower gua genap 500 ni..
erkk..sebenarnye dah 504 pon mase aku buat entri ni...
tengs untuk follower gua yang ke 500..beliau ialah
Nur Atikah..
nampak nye blog beliau ni masih baru..tapi blog beliau memang comel ok..
geng2 blogger gua kalau nak jenguk blog beliau boleh la klik kat link yang gua
dah bagi kat atas 2...
oh ya..secara kebetulan kalau tak silap gua beliau pon study kat egypt jugak..
itu berpandukan kepada info kat blog beliau la..
by the way..
terima kasih untuk semua 500 follower gua...

-mutasyakkir awiy-
:)

20 orang tengah bermadah:

JIJI YU said...

waaa...a thousand claps for u bro..ahaha..luv u..ahaha..masyhor doh mu lenim..weh ejah nuff ko aku getek..

anamizu said...

wahhh tahniah3!! ^^

kayuburuk said...

xleh bg ko stgh bro??hahahaha

fiq said...

wah... ramai nyer follower amiyo. bleh ajar fiq x cmne nk follower ramai camtu?

zEri sAfEerA said...

wah... congrat :)

Nur Atikah said...

thankyou amiyo. sngt terkejut..! hii :D

BlueberrY CheesE said...

cgrates2!! saya tambah jd follower kamu ke 508. hik3. nice blog. keep it up!

whitecappuccino said...

Way to go!! congrats ya

zmah said...

Tahniah....ramai tu.

adDa said...

fuyooooo
500 nah follower dio
jd bolgger femes dh dio
haha

amiYo said...

jiji yu: ugoh ambo abe ji oyak begitu gk.. :P
x pase lg ko nuff..?sero lamo dh mu duk tnyo aku...

amiYo said...

anamizu: tengs ana.. :)

amiYo said...

kayuburuk: kalu boleh share mende neh..5o0 gua bagi kat lu bru..gua amik yang baki je..keh3

amiYo said...

fiq: orang laen lg ramai la fiq..blog ni x seberape pon..hehe..yang penting mesra alam dan selalu update n bw.. :)

amiYo said...

zeri: tengs zeri.. :)

amiYo said...

atikah: u r welkam..haha..takde hal la..dh kebetulan mmg anda follower ke 500..hehe

amiYo said...

blueberry: wah..tengkiu yea..kalau boleh follow la lg..keh3.. :P

amiYo said...

cappuchino: tengs yea.. :)

amiYo said...

zmah: terima kasih..takde la ramai pon..hehe

amiYo said...

adda: haha..sdak lalu dio gk...femes mano gk bo 5oo..jauh lg nk ambat hanis zalikha nih.. :P