Sunday, January 16, 2011

:: final year ::

bermula 20/2/2011 akan bertukar subjek..akan dimaklumkan selepas ini..insyaAllah..

assalamualaikum...
macam biasa..memang semenjak dua menjak ni gua start tulis entry dengan memberi salam..insyaAllah moga moga berterusan pada entry yang akan datang..dah ade kesempatan gua update blog ni gua gunakan sebaik baiknya..tadi gua baru dapat jadual yang kat atas nu..itu adalah jadual kelas tambahan gua kat sini..dah jelas jelas tajuk entry ni pon 'final year'..yer..memang gua di tahun akhir sekarang ni..gua khaskan entry ni untuk member member gua yang same same final year dengan gua jugaklah..gua harap korang rajin rajin la bukak glog gua ni sebab di sini memang penuh dengan info yang berguna.. :P sekali sekala gua angkat bangkul yang gua duduk dalam tu.. :D
ape ape pon korang doakan lah amiyo berjaya pulang ke tanah air tahun ni dengan segulung ijazah..


maaf entry ini agak pendek...
-sekian-

18 orang tengah bermadah:

kembatolo™ said...

amiyo dan kawan2 beliau.

*tulum tamboh tuk kawan2 etep.. peliss~

TunTeja said...

wahhh.....tengok jadual tu macam best je!!

apepun good luck :)

nub said...

mau berasap kepala naa....

Miss Yaty said...

gudluck amiyo:)

Deqna said...

deqna singgah sini balik!

btw,goodluck for the final year~

Nieza said...

waalaikummussalam dik...akak doakan semoga adik terus berjaya dan tercapai apa yg telah adik cita-citakan....insyaAllah..:)

e.l.i.z.@ said...

wahhh macam lain je jadual lu..lu study kt mana beb?

CIK TOM said...

good luck ye miyo!!

amiYo said...

kembatolo: haha..iyo la..aku tamboh sini..

*kepada amiyo dan kawan kawan peliss~

kah3...

amiYo said...

tun teja: ha'ah..memang best pon..nanti nak exam pon agak best la.. -.-

amiYo said...

nub: takde la nub...kalau pecah 2 harus la kot...haha..Allah dh bagi akal yang first klas kt kite..terserah kat manusia tu la nak gune ke tak kan.. :)

amiYo said...

miss yaty: tengs yaty..
gud luck jugak... :D

amiYo said...

deqna: terima kasih deqna.. :)

amiYo said...

nieza: tengs kak... insyaAllah..amiinn.. :)

amiYo said...

eliza: haha..sempoi la lu eliza..gua like la..kah3..
gua study kt atas muka bumi Allah ni je..cari bekalan ke dunia akhirat.. :)

amiYo said...

cik tom: terima kasih cik tom.. :)

kayuburuk said...

inysaALLah amiyo dan kawan2 beliau berjya ngn sukses..amiinn yg rabbal alamin...

amiYo said...

insyaAllah....amiin... :)