Tuesday, August 2, 2011

:: kenangan Cairo ::

assalamualikum.
rasa tak patut la pulak kalau gua tak update blog gua yang 'femes' neh. bajet Hanis Zalikha kah? haha. sambil sambil gua layan ceramah Ustaz Azhar Idrus pepagi buta lepas subuh yang hening neh, gua taip la entri ni. macam berbelit la pulak ayat gua. lantaklah. agaknya ni la penangan lama tak menulis or menaip. :P

so, disebabkan skill mengarang gua ni dah tumpul, gua rasa macam nak stop je kat sini. gua cuma nak bagitahu gua nak kongsi sedikit-sebanyak gambar kenangan gua study di Cairo. gambar gambar berikut adalah bertarikh tahun lepas. untuk tahun ni. tunggu gua update tahun depan. sekian dan layan.


kalau nak nombor hp gua, mintak je dengan budak yang pakai
baju kaler biru. yang chinese look yang pakai baju keler ungu yang
duduk sebelah gua tu adalah russian. banyak lah pulak 'yang' gua.
-.-


ini pon russian. gua dah tak ingat nama beliau. yang gua ingat dua
budak kecik tu anak beliau lah. beliau datang study kat Cairo ni bawak anak
dan bini beliau dan beliau stedy. sebab bapak beliau kat Rusia ada
ladang anggur berpuluh ekar. pendapatan tahunan mencecah ratusan ribu
dollar. kata beliau lah. :D


Mc Delivery versi Egypt. pakai vespa.
stylo weh.


sekali sekala buat discussion atas rumput macam ni best jugak.
bola kat tengah tengah tu hiasan semata mata.
bukan untuk bermain.


okkay. gua dah malas nak upload dan tulis lagi. gu stop kat sini.
kalau rajin gua sambung entry ni.
terima kasih sudi singgah blog gua.

-sekian-

11 orang tengah bermadah:

deAnza-wAnda said...

wah... best nyer.. g blue mosque x??

hiro said...

hoo..lawa

Ummu~Ishak said...

best2

aunyasyuhada said...

bilo lahh den dapat sampaii ke egypt tuh ahhh . alahaiii

k a k L a m p said...

rase klako jerk bace blog ang ni.. heeeee

amiYo said...

wanda: blue mosque?kt mne weh?adeeh. gua yg kt cni pon x taw. =_=

amiYo said...

hiro: ko lg lawa..keh3

amiYo said...

ummu: alhamdulillah best gk..hehe

amiYo said...

syuhada: ekau kawen yo ngn pak arab. kompem2 leh samapi..kah3

amiYo said...

kak lamp: yer eh? blog ang pon klaka. tulisan beso gedabak. haha

Jie(",)v said...

huk ah..ingat ke gmbar baru...xse laik eh... haha