Thursday, June 9, 2011

:: growing up ::

assalamualaikum.

alhamdulillah. perut gua tengah kenyang sekarang neh. gua baru je lepas lunch. err. maksud gua lunch time di Cairo. kalau kat Malaysia gua agak nak dinner dah kot. hari ni turn gua yang masak. dan gua buat sup je untuk korang limabelas orang santap. gua harap semua housmate gua enjoy dengan masakan gua. heh! ok. mode exam datang balik. gua takut gila weh. ya Allah. berikanlah kekuatan kepada hambamu yang lemah ini. tapi kalau setakat takut, lepas tu tawakkal. gua rasa itu masih belum cukup. sebab tawakkal yang sebenar adalah selepas kita berusaha sehabis mungkin. baru lah tawakkal. ok lah. gua rasa setakat ni je karangan tahap UPSR gua. kalau setakat takut sahaja tapi duk update blog je kerjanya. takdak guna la yer dak? siapa yang tengah membesar ni? gua tengah rindu anak saudara gua. tak boleh nak update panjang-panjang sebab tengah exam mode. sekian. layan.


usia Khalis Hakim ketika ini dua hari? eh tiga hari? eh gua lupa.


usia Khalis Hakim ketika ini sumpah gua tak tahu. dua bulan kot. =__=


ni latest punya. dalam pangkuan datuk beliau la tu.semakin
membesar dengan sihat bukan?
tak payah tanya umur
sebab gua taknak bagi tahu.

err. gua tak tahu.



14 orang tengah bermadah:

lini hasnan said...

baby comei! tapi berubah giler kan muka die bile dah besar.

JIJI YU said...

baco nuh ustad baghu mikir nok kelik

Nieza said...

wah rajinnya masak sup tu...lain kali mai pos kat akak skit nk rasa gak..hehe comel baby tu..:)

James Alexander said...

ni masak sup exam special ke bro...???


gerenti pandai cenggini... kehkehkeh...

gurau jek... nak exam jgn tension2... dan ingatlah pada mereka yg tersyg...

siti kektus said...

ni anak sdara yg ke bape?
macam byk bebeno lah sampai lupa, haha

Citarasa Rinduan said...

SALAM ZIARAH..

wah@!!!!!!
terujanya dapat kenal adik..
duk luar negara ya
tahniah ya..

auny aizie said...

cute seh ! :)

blog-tips-kurus said...

baby akan same muka dengan ibu bapa yang menjaganya; sama ada kandung atau angkat.. :-)

cik bunbun said...

gud luck exam!

Afikah Aziz said...

gud luck utk exam

p/s : tibe2 saya jd lapar hehe ;p

kokser kokdam said...

kiut yo lg tu..

Anonymous said...

comey sguh nah hakim..
keh nurum mama dio, bkn pok daro dio :P

shopping2u said...

alahai comel nye baby ni..

sy singgah n follow.. (799)

jemput kembali

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/hati-hati-semasa-mencedok-entri.html

amiYo said...

yer3. baby ini memang comel. takde sebab laen dah tak laen tak bukan sebab gua adalah bapak saudara beliau. sekian.