Monday, June 13, 2011

:: webcam dengan buah hati ::

gambar biar ada kaitan dengan tajuk


assalamualaikum.

alhamdulillah. dapat jugak gua lepas gian main bola pagi ni. sebab next paper gua lambat lagi. keh! keh! keh! gua gap selama 12 hari bai. tak jeles dengan gua ker. gua sebenarnya agak terkilan bila tak sempat nak call mak ayah gua dulu sebelum pergi exam kelmarin. tapi takpe kot. at least gua sempat mesej mak ayah gua sebelum gua bertolak dari rumah. err. masa dalam perjalanan kot gua mesej tu. internet kat rumah gua ni memang selalu buat hal. kalau time line ok je memang enjoy la gua pakai. siap boleh webcam lagi! kalau tahap pakai webcam, tak delay dan borak. bla. bla. bla. selama setengah jam. itu memang sudah menjadi satu anugerah kot buat kami. muehehe.

kat sini gua tinggal 15 orang dengan geng-geng gua. ramai bukan? tapi kami dapat satu bilik sorang. besar bukan rumah kami? mesti orang-orang yang membaca blog gua ni tengah membayangkan rumah kami ni macam rumah agam yang dalam citer hindustan tu. owh. jangan cepat mengagak. gua tak minat hindustan ok. ha ha ha. ok. rumah kami ni lima tingkat dan setiap tingkat ada tiga bilik. wow! besaq nya rumah hampa! baiklah. rumah kat sini memang bertingkat macam tu. lantak pi la hampa nak kata besaq ka kaya ka mewah ka. yang gua nak habak, sebab 15 orang la internet rumah gua macam broadband time hujung bulan. kami bayar 4mbps, tapi line yang masuk 2mbps je. bayar 2mbps, yang masuk 2mbps gak. kata orang internet yang datang tengok dia cakap rumah gua kat pedalaman. line tak sampai. =_=

baru gua perasan yang kat atas tadi gua ada cakap loghat penang. eh penang ke kedah weh? seyes gua tak tahu. :D adakah gua pernah webcam dengan orang utara? orang cakap orang utara ni cantik-cantik. gua pulak cakap orang kelantan comey-comey. keh keh keh. kalau kat sini gua nak masuk bilik member gua, tiba-tiba bilik berkunci. apakah? yer. tak lain tak bukan sedang menelefon atau me'webcam'kan diri. dengan siapa? dengan berbaik sangkanya gua cakap dengan mak bapak diorang lah. heh! bilik gua? owh bilik gua memang sentiasa bekunci. untuk ketenangan. ekeke.

bukan awek utara yang gua 'webcam'kan.

10 orang tengah bermadah:

Adeela Oh Lala said...

saya pun utara jugakkk..
saja nak habaqq.. haha..
dia mai dahh.. :P

kokser kokdam said...

aloh.. webcam ngan kaki yo..? hahaha

auny aizie said...

perghh !

gap 12 harii ?
jenuh nok tggu

housemate amve 14 org .
macam-macam hal

amiYo said...

adeela: owh orang utara ka? duk tang mana tuu? :p

amiYo said...

pahmi: hiasan semata-semata. haha

amiYo said...

auny: yup 12 hari. suka pun ada x suka pon ada.kah3

14 orang? menang kami lah 15 orang. :P

vampire's lovex said...

wawa..best nya dapat rumah sorang satu bilik syorga..syorga..tapi syorga dunia je la. haha...

webcam dengan tunang dia kot.. aku lagi berbaik sgka dari ko. kahkah

MiZ Rayy said...

yaka org utaqa cantik2...? musykil aku. majoriti kot cantik.. oh! jadi aku golongan minoriti la.. hahaa..

amiyo said...

VL: haha. banyak la ko punya berbaik sangka. yup. mmg best dapat duk sorang sbilik. tenang gila.

amiyo said...

miz rayy: owh. itu orang cakap la. gua tak cakap! haha