Saturday, June 25, 2011

:: KFCM a.k.a Apek a.k.a Kerol Pahmi a.k.a Jejari Runcing, merempit ::

assalamualaikum.

selaku anak jati Kelantan, secara tidak langsung gua memang peminat setia The Red Warriors. dan secara tak langsung jugak lah gua peminat penjaga gol kebangsaan kita. Khairul Fahmi Che Mat. he he. walaupun gua bukan lah minat sangat/benci jadi penjaga gol kalau gua main bola dengan member-member gua. tetapi atas sebab KFCM adalah anak jati Kelantan dan memang power! maka gua minat jugak lah beliau. so, gua sediakan dua keping gambar beliau yang berlainan watak, waktu dan ketika. keh keh keh. gua minat sama lu bro!


Apek!


ini juga Apek!
=__=

9 orang tengah bermadah:

BlueberrY CheesE said...

hehe!apek memg sempoiiii

fifianggun said...

hahah,,even naik honda bulat tapi tetap memikat,,

Acik said...

apek 1 ...
apek 2 ...
i choose apek 3!
heheheeee, maknenya lom jumpe lagi la tu!

cik mas said...

Apek penah dtg maktab kite wat training bola.. :) hensome wooo..

Rozuan Ismail said...

haha.merepek ngan moto honda je memang style.

vampire's lovex said...

apek kan,kadang2 nampak nsem,kadang2 tak..


tak tahu la mata ku yg rabun or what...huehuehue

Mrs.Yie said...

kalau dia pakai seluar tight kat dalam lagi bagus masa main bola tu sebab x nampak lutut..lutut adalah aurat lelaki..hehehe.. :)

tieykah said...

Owh Apex.

I'm dying for you.Hahaha.

I heart Ramzul

KuNanGKuNanG said...

he3..klakar..