Friday, July 22, 2011

:: im back ::

assalamualaikum.

hai readers blog gua yang cantik dan kacak. walaupun readers blog gua takde la sampai 20k sehari macam blog femes-femes tu. gua tetap bangga dan berterima kasih untuk korang ok. untuk readers blog gua, im back! keh keh keh!

back dari mana? kan gua dah cakap gua pergi sini. so, gua baru balik la ni. kalau ada masa nanti gua update pasal journey gua tu. tu pon kalau gua rajinlah. sebab kadang-kadang gua memang malas nak tunggu upload gambar berat-berat dan banyak-banyak ni. sebab internet rumah gua memang agak slow semenjak dua menjak ni. dah nama pon gua pergi travel, mesti la update bergambar. tengok lah dulu nati macam mana. :P
ok. penat gua pon masih belum hilang habis. kulit pon hangus hitam legam gua agak. (putih la konon-konon). jadi gua rasa blog gua agak sunyi sebab gua dah tak blogwalking 2 3 hari ni. jom ikut gua jalan-jalan blog sekarang. babai. stay tuned!

atas kapal. ok.  babai.


21 orang tengah bermadah:

tieykah said...

Weh,kirim baju I love Egypt boleh?

Nak la pakai even tak pernah smpai pon

HAHAHA

azwa amani said...

alaaa..citer lah pasal journey tuuuuu..rajin2 kan diri okey

Jiejah Gorjes said...

dimanakah ole2 utk kuuuuu?????? ngeeeee

rara pinkmafia said...

welcome back.

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

selamat pulang bro !

belog|amiyo said...

@ tieykah: bak seratoslimapuloh hengget. haha.

@amani: haha. nanti la aku try rajinkan :P

@jiejah: ole2 tu apa benda? :P

belog|amiyo said...

@rara: tengs...

@hazlan: tengs bro...

tieykah said...

mahal nyer!ko jgn nk mata duitan dgn kengkawan ni.

aku kirim kat org len~

HAHAHA

*serius ni

ILA HonEyBuNNy said...

owh....patut la lama xnampak...ewah...tetiba je kan..hehe..

best ke bercuti...cepat putihkan kulit semula..hehehhe

syafiqakarim said...

aku nak baju tu je.
haha

sharifahzakiah said...

welcome back :D wishes dri follower baru. hak3 follow cni doe ^^

Rtp Farra Arisha said...

so i'm welcoming u back! eh pergi travel kat mana tu?

Gadis Pantai Timur said...

nak naik kapal gak..

stuck said...

wwhhooaa..beronggeng vs berjimba ke braahh?? hahaha~

Tea said...

eleh konon jeles laa dia ada kt atas kapal?

p/s: memang jeles pon. xDD

syarifahsidrus said...

cantik..laut tu..huhu

belog|amiyo said...

@tieykah: haha. kira ok la harga aku bagi tu :P
*time aku beli hari tu dia cakap dah last. serius jugak ni.

@ila: susah weh nak putihkan semula kulit. nak hanguskan senang yoo. haha

@syafiqa: ramai weh nak baju ni. haha

belog|amiyo said...

@syarifah: tengs sbb follow. hehe

@farra: tengs. :)

@GPT: jom2...

belog|amiyo said...

@stuck: erkk. tak brapa paham lah komen ko. haha

@tea: haha. aku taw ko jeles. :P

@syarifah: memang cantik. huhu.

epadzz zainal said...

atoii..bestnyo..
bilo nk sapa sini nih..

belog|amiyo said...

haha. ado rezeki gk sapa la tuu...