Saturday, July 2, 2011

:: tahniah Imam Muda Hassan, juara Imam Muda musim ke2 ::


assalamualaikum.

jutaan tahniah gua ucapkan kepada Imam Muda Hassan atas kejayaan beliau merangkul kejuaraan pada Imam Muda musim ke2 ini. kalau semua orang perasan, final Imam Muda tak ada lah sebising final Maharajalawak. seminggu sebelum final pun sudah buat entry tentang siapa bakal juara bagai. gua tak nafikan gua pon layan jugak Maharaja lawak. tapi jangan lah kita pinggirkan rancangan islamik sebegini. apa-apa pon sekali lagi tahniah gua ucapkan. gua terlewat beberapa jam untuk update tentang ini sebab gua kan perantau. tak dapat lah gua nak tengok live macam orang kat Malaysia. he he. semoga Imam Muda Hassan dapat berbakti kepada agama dan masyarakat sebaik mungkin. insyaAllah. jom join Kelab Penyokong Imam Muda Hassan di facebook. sekian.

p/s: perhatian! imam muda amiyo adalah bukan imam muda astro. kah kah kah.

3 orang tengah bermadah:

Fyqa said...

tahniah juga buat beliau :)

CIK FERRA AWW said...

WAHHH TAHNIAH2. SMOGA MNJADI IMAM DAN DAPAT MBETULKAN PRANGAI REMAJA2 JAMAN SKRG

juzDYLL said...

nak curi gmbo imam tu boleh?
nak letak kat blog. :)
halalkan ye!
syukran!