Friday, July 29, 2011

:: internet sudah ok (lah sangat) ::

siap bukti print screen lagi gua tengah balas komen korang. hehe.


assalamualaikum.

dah dekat seminggu kot gua duk buat auto publish je. tak sempat nak blogwalking bagai. bukan tak sempat sebab gua busy. nak busy apa nya gua tengah cuti sakan ni. tapi internet kat rumah gua ni yang buat hal. dulu gua pakai 2mbps je. lepas up kepada 4mbps ni dia buat hal la pulak. kejap ada kejap takda. sakit hati jugak la weh.
mana tak tensen nya. nak kontek Malaysia pon susah. nak blogwalking pon susah. nasib baik gua ada spare entry untuk auto publish. so, gua sangat-sangat berterima kasih lah untuk readers belog|amiyo yang cantik-cantik dan kacak-kacak!



p/s: Allahumma ballighna Ramadhan...
p/s/s: sekarang pukul 3 pagi gua duk balas komen dan balas kunjungan. lama tak blogwalking weh. 
p/s/s/s: jam 3.32 a.m. jap lagi azan subuh dah. :)

20 orang tengah bermadah:

Afikah Aziz said...

oh kat sana 3 pagi erk..bermakna subuh ke pe :)

belog|amiyo said...

3.30 nanti masuklah waktu subuh. hehe.

Cik Bell said...

awalnye kan subuh sana..
teringin nak g egypt tapi takpelah..wakil2 ramai kat sana..huhu~

belog|amiyo said...

sekarang ni memang awal lah. sahur pon awal lah. hehe

ishiko said...

^^

azwa amani said...

teringin nak gi egypt...

tieykah said...

Internet aku lebih kurang siput babi main kejar2

aniswany said...

BUNUH JE INTERNET TU -.-


*TIBATIBA EMO

stuck said...

pukul 3 lebih sudah subuh???
hoish...klau d msia,msih berdengkur lagi..hahha~

syarifahsidrus said...

boleh [ulak ye macamtu...
biasalah..internet..hehee

belog|amiyo said...

@ishiko: :)

@amani: ada rezeki insyaAllah sampai. hehe

@tieykah: ko punya lagi teruk lah. haha

@anis: haha. kalau boleh mmg buat dah mcm tu :P

belog|amiyo said...

@stuck: taw takpa. tgh sedap tido..

@syarifah: internet rumah aku mmg mcm ni. huh!

ku-cit said...

subuh dah awal, nanti pose pjg tak masa dia???

belog|amiyo said...

lebih kurang panjang dengan tempat kita je kot. hehe

Cik Ezy said...

kalo marah intenet lg slow jdknye..
haha

belog|amiyo said...

haha. yer la tu macam tu :P

vampire's lovex said...

internet sini pon sama je slow nye..rasa nak mintak cerai.. hahaha..tetiba.

auny aizie said...

aku penah kena baling mercunn time nak g semayang teraweh

langsung terkeluar caci maki dari mulut aku . takde adab budak budak ni

Solihin Zubir said...

ok2.. gua tgok bukti.. heheh..

belog|amiyo said...

@VL: erkk. mmg tiba2 pon ko tu.

@auny: haha. sabar2....

@SZ: ko tgk sbb ada ko kat ats tu kan.. haha