Thursday, July 28, 2011

:: penyokong paling garang Malaysia vs Singapore ::



dengan adanya penyokong Harimau Malaya segarang ini, dijangkakan Singapore akan kalah teruk pada second leg kali ini. ada juga dikalangan penyokong Singapore yang sudah mulai keluar semula dari stadium disebabkan takut kepada penyokong Harimau Malaya yang garang ini. 

penyokong garang ini juga dikatakan akan turut mengganggu pemain Singapore ketika perlawanan berlangsung. tetapi dikatakan juga akan turut mengganggu dan menghilangkan fokus pemain Harimau Malaya sendiri. 

bersediakah Malaysia? auuummm!!!



p/s: bola-bola jugak. solat jangan lupa.
p/s/s: bola-bola jugak. pergi stadium boleh. solat terawih nanti biar penuh.
p/s/s/s: kredit gambar penyokong garang dari fesbuk The Red Warriors.
p/s/s/s/s: gambar telah di edit oleh gua.

21 orang tengah bermadah:

Cik Diana said...

p/s yg pertama tuh kena highlight cket.. huhu..
biase r kalO tgk bOla xleyh tinggal dh..

azwa amani said...

nanti nak tengok, boleh tak masjid penuh macam stadium..

NuR 'aQiLaH said...

azwa, masjid yg FREE pon 2 saf je -_-"

eh, nape blur disitu..huu

saiazuan said...

huhu siap blurkan rambut lg tu.. gud2 :)

yup, singapura akn kalah teruk!!! xD

ILA HonEyBuNNy said...

berblog sambil tengok bola neh....hehehhe

rara pinkmafia said...

erk,lisa surihani.heeee.

Lea IsNaw! said...

malaysia boleh! go go go!

laskar pelangi said...

aummmmm!

wah lisa surihani tutup aurat=)

puteri ain said...

malaysia kalah :(

tieykah said...

its over:(

Ko tak nak beli kasut gegurl?

HAHAHAHA

delarocha said...

alhamdulillah, sudah diedit.. huhu

. said...

Malaysia kalah :(

belog|amiyo said...

@cik diana: highlight kat sini pun tak guna kalau hati taknak.

@amani: nanti tengok je lah.

@aqilah: blur sebab aurat!

@saiazuan: Msia dah kalah dah :(

@ila: sakan berblog. haha

belog|amiyo said...

@rara: eh kenal ka? :P

@lea: dah takleh dah. go go go!

@laskar pelangi: dia tak tutup pon.

@puteri: yup. dah kalah :(

@tieykah: kalah dah weh.

haha. apa lako. aku ingat ko jual gak kasut jantan! ahha

belog|amiyo said...

@delarocha: memang kena edit. aku taknak tanggung.

@sedih weyyy.. :(

Afikah Aziz said...

cer try edit bg hitam je kat bhgian yg terdedah tu hehe...klu edit cenggitu masih nmpk wuwuwu :p

belog|amiyo said...

haha. memang nampak lagi. tapi buka rupa asal dah. hehe

cik bulan said...

xtahan..edit tuu gmbaq..wawawa..*maaf=tergelak sopan..

zEri sAfEerA said...

grrr,,, comey la lisa neh

belog|amiyo said...

This comment has been removed by the author.

belog|amiyo said...

@cik bulan: takpa nak gelak sensorang. aku tak sanggup nak tanggung dosa pompuan yang tak tutup aurat. sebab tu aku edit.

@zeri: semua ciptaan Allah pun comey... :)