Tuesday, July 26, 2011

:: The Ray Ban ::


assalamualaikum.

internet rumah gua memang cari pasal dengan gua. lu main chipsmore dengan gua yer. sekejap lu ada sekejap lu takdak. ni dari semalam lu takdak. nasib baik sempat gua pau broadband Vodafone member gua neh. 

entah dapat ke tidak gua siapkan entry ni pakai broadband yang dah sah memang lembab. kali ni masih lagi dalam mud entry bergambar. siapa-siapa internat slow macam gua, padan muka! ha ha ha. so, layanlah entry bergambar gua kali ni. 'The Rayban'.

-Irfan-


-takkan tak kenal tuan belog|amiyo. aku sekeh kang!-


-kembatolo-


-bai-



-zamri-



-amin-







-arull-





p/s: kontek gua kalau nak nombor tepon depa. kah kah kah.
p/s/s: nampaknya senang jugak update entry bergambar. tak perlu taip panjang berjela bagai.
p/s/s/s: saja gua nak test kelajuan internet korang. :P

26 orang tengah bermadah:

rara pinkmafia said...

erk! jual glasses ke bro?

budak jordan said...

amiyo...sini penuh rayban...nak gak marila alah jordan ni

IMANSHAH said...

ganteng2 semuanya terutamanya tuan belog!! kuikui

saiazuan said...

jalan sakan nmpk.. hehe

Faaein Talip Roy said...

wah... artis tu sume... hahaha.. XD

nampak cam ada mawi je.. hahaha.. eh mawi ada kembar ke?

^baju kurung^ said...

erk. sume yg paki rayban kureng hensemla. kalo xpakai nmpak suci sket kot, hahaha

azwa amani said...

huh..mcm model majalah hero remaja. dah.... ada bakat masing2.. hehehe :)

Jie(",)v said...

hoh, rayban xmaing!! oghe main spek Siti Sifir wat ado ramo ats tu..haha..

Afikah Aziz said...

erk model rayban ke ni muehehe :p

tieykah said...

Smart owh!

HAHAHA

wahida said...

hapdet n3 bergambar mmg senang beb..kalau ko buntu nak citer apa, ko tepek gambar je, ramai la nnt dtg komen...kehkeh...

mcm WW tu...

Rtp Farra Arisha said...

branded spec, the ray ban makin famous skrg ni kann. ayoyo, semua yg ada dlm piccas tu model for the ray ban ke? nice glasses!

Sufy said...

wah, ensem2 smua..ops, hehehe...anyway, gua nak ucap slmat menunaikn ibadah puasa x lama lagi...jgn tinggal puasa taw..keh3

Pyka Rahmat said...

baju love egypt tu cantik ah. rasa rasa nak bagi kita tak? haha

NuR 'aQiLaH said...

nak no tepon nak no tepooooon.


*kedipkedipmata*

Solihin Zubir said...

tudia.. pakat tayang rayban plak... haha..

laskar pelangi said...

nak pinjam!

belog|amiyo said...

@rara: aku tak jual apa2 lah. haha

@imanshah: jangan puji lebih2 weh. haha

@saiazuan: cuti kat negara orang. rugi la tak jalan2. hehe

@faaein: mana mawi? mana? mana? haha

@baju kurung: erkk.. :jatuh kerusi:

belog|amiyo said...

@amani: sambilan je ni weh :P

@jie: erkk.. pelep sopmo dio gk.. aih..

@afikah: yer la kot :P

@tieykah: mkasih weh. hahaha...

@wahida: yer. macam WW.

belog|amiyo said...

@farra: haha. dah lame femes kot :D

@sufy: haha. tegkiu. selamt berpuasa gak :)

@pyka: erkk. dah ramai yang mintak ni weh. boleh bukak kedai nih. haha

@Nur Aqilah: ko nak yang mana satu? :P

@SZ: haha. jarang2 takpa bro :D

belog|amiyo said...

@laskar pelangi: tak boleh! :P

epadzz zainal said...

kem salam ko aqi..
haha

belog|amiyo said...

kirim sediri la. haha

..Bai.. said...

wahh..bkn main lg ha...=))

Tea Dno said...

haha rayban. ;p

ray ban malaysia said...

Memang stylo abis bro..nice picture memang bergaya habis dengan Ray ban ..Macam artis =)