Monday, July 11, 2011

:: sempat lagi ke tak ni? ::


arghhh! mud gua agak tertekan sekarang ni. agak-agak sempat lagi ke gua nak join travel kali ni. kalau tak silap gua travel ni dianjurkan oleh indonesian yang tinggal di Cairo ni. dah alang-alang gua tengah summer break ni, apa lagi? nafsu gua nak melancong memang membuak-buak lah. sebelum risult kuar baik gua merantau sepuas-puasnya.

member gua cakap tadi ada lagi sembilan seat kosong. tapi sampai sekarang gua belum dapat respon lagi. arghhh! tensen lah gua kalau tak dapat join travel klai neh. boring weh kalau duk rumah makan tidur makan tidur. gila lah. naik berat badan gua nati ada pulak yang bising.

jam dah 2.45 a.m waktu Cairo. kalau pagi esok je member gua komfemkan gua and the gang dapat seat. yeah. dengan serta merta gua nak mintak suntikan dana dari orang-orang terdekat. apa guna ada kakak-kakak? yer dak? ha ha ha.

ok. gua kembali tenang lepas buat entry ni. ok gak ber belog neh. dapat gak lepaskan sesuatu tekanan. yer. bagi gua kalau tak dapat join travel ke Hurgada ni memang tekanan. damn!



p/s: tak kenal Hurgada? klik sini. jamu mata elok-elok.
p/s/s: kalau tak dapat join travel ni, gua tahan teksi gua pergi sendiri. =__=

24 orang tengah bermadah:

Afikah Aziz said...

tahan teksi je cam mas azam ok pe,kot2 terserempak dgn ana althafunnisa ke muehehe..

belog|amiyo said...

haha. kalau lah Hurgada tu dekat je. :P

vampire's lovex said...

pehhh nak naik teksi je pegi uganda haha..best plak sebut uganda..hahaha..

belog|amiyo said...

ko nak gi Uganda ko pegi lah. aku nak gi Hurgada! hahaha

syahira ariff said...

tak payah pergi hurgada
jom teman saya berenang kt fayyom
saya ada pelampung dua tau

*eh cairo duk mana
zara sale mmg tbaek pun.sesak kot zara aku pergi hri tu

H.J said...

hurghada..kena gi tu yo..snap gmbar bnyok..haha

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

haha..tahan teksi thn bile nk sampai :P

sifu im said...

g yo orgada tym ado peluwe neh..snap bnyk gmbar minah2 saleh hok punggum besar..haha..lol

Sunah Sakura said...

seronoknya dapat travel di perantauan.. hehehe..

Mira R. said...

have a safe journey, ok.
melanconglah selagi mampu.

iKhRam said...

insyallah sempat.. tp mesti best kan trael kat luar negara.. wow !!

muhamad hanif said...

hurgada tu dekat area chow kit eh ?



HAHAHAHAHAHAHHAHA

Harafawza said...

duk rumah jep :)

Niena Pengembara Ilahi said...

wah serononye dpt travel ^^

Isteri Encek Bard said...

wahhh bestnyer

tieykah said...

da lame ak x update blog

k,sebenarnya tak lama pon

AHMAD AFIQ said...

selalu travel ker. nak join

HonEyBuNNy said...

ish..jeles neh...

bestnya...heheh

Pyka Rahmat said...

hurgada. mcm huga huga.

Jie(",)v said...

huk alos lawa kot tepat tu......jeless ar sama u darlim... :P

Tea said...

nk travel jgk. bw kan tea blh? heee.

Lea Isnawi said...

ololo kesiannya, sanggup nak travel naik teksi je

Zie said...

as salam balas kunjungan ke sini, cari shout box tak jumpa so sy selit di sini,hrp tuan rumah tak marah arrr

**::CIKNUURUL::** said...

hurgada,..cuci mate ek,.haha,.