Tuesday, July 12, 2011

:: i'm scared of numbers ::

assalamualaikum.

hai. selamat pagi unuk warga Cairo dan selamat petang untuk warga Malaysia. petang-petang macam ni kalau kat Malaysia gua agak la makan goreng pisang dengan teh o panas memang sangkut jugak. kalau kat sini petang nanti main bola. kata nak jadi macam Super Mokh. :P

yeah macam biasa la gua duk membebel pasal gua baru habis final exam ni. memang tenang lah rasa. tapi tidak akan betul-betul tenang selagi risult tak keluar. boleh dikatakan gua taktkan nombor. nombor apa? laa. korang kan exam jugak. yang korang duk kutip pointer tu apa benda?

tapi sebenarnya kami kat sini risult tak keluar nombor pon. saja gua nak sedapkan tajuk entry gua ni. gua nak melalut panjang pun takdak guna. korang baca entry gua sampai sini pun gua dah syukur dah. semalam gua ada cerita pasal gua nak travel kan? yep. setakat ni jawapan dari member gua positif! yeah!

itu untuk jangka panjang. ecece. siap ada perangkaan jangka panjang lagi. eh mestilah. gua kena setlekan aktiviti merantau ni sebelum bulan puasa. masuk bulan puasa nanti duk rumah je la. kita travel ke seluruh majid yang ada di Mesir ni pulak untuk cari imam terawaih yang best-best.

sebelum merantau jauh-jauh, gua dan member-member gua yang seangkatan exam dengan gua lepaskan tensen dulu di Star Center, Cairo. gua ada sedikit gambar untuk gua kongsi dengan readers gua yang cantik dan kacak!


santai-santai.


model-model Hugo Boss.


jakun!


tuan punya D90 untuk snap gambar-gambar ni.


ok. gua bangga.

20 orang tengah bermadah:

H.J said...

kelik2 yo..tok ime terawih sini takpo..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...
This comment has been removed by the author.
Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

Chill bro, result mesti gempak kan.. untunglah belajar kt cairo >.<

HonEyBuNNy said...

jeng3..

datang usha2 jejaka hencem kat cne jap..hahhaha..(gatai)heheh

result ohh result...btol tu...hati xkan tng lau xtau result exam cmna..ehhe

Wanie said...

eh tajuk ade kaitan ngan entry tak?hehehe

gambar pegang tangan tu memanga menarik..haha

qudwa said...

saye reader kacak..<---ok aq gurau..

gmba yg ke3 tu x ley blah...style gile...haha...

Nieza said...

amboi segak-segak teruna ni berposing...raya nanti tak blk kg ke dik?haha akak pun tak tau lagi blk ke tdk thn ni.

Izzul Amir said...

oh my gosh baju R.Madrid !
aku ade satu hahaha
i loiikeee

wan_cikgumuzik said...

OMG..!! gambar yang tajuk jakun tu aku palng suka.. hahahahaha.. terrbaeek bro..!!

Acik said...

suka gambar 'jakun' dan 'gua bangga' tu ... :)

rara pinkmafia said...

wahhhh gambar dh mcm super models dh.

bersama kak Es said...

salam kenal dari kak Essssss.. >.<

bestnye dok perantauan... lebih terbuka minda :D

alif haris said...

wah bestnye s2dy cairo bro ^^

jeles2 .. huhu

Jie(",)v said...

sopim bare adidas sajo puok2 demo...sdak weh kalu buleh spase kasut xpo dh....xse byk..spase jh..haha..

gi derak hurgada tu jgn duk saloh erek tgn po gmbar 'jakun' tu sudoh laaaa ~.~

NOOR FATIN said...

boleh tahan kacak2,. hik3

ghost writer said...

gua suka picca no 3 tuh..sangat kreatif.dan pastinya memakai jersy malaysia di negara orang suatu yang sangat best pada perasaan kita..

masih teringin untuk travel lebih jauh selepas nih..mungkin sweden lokasi pertama dalam senarai.

vampire's lovex said...

hahaha gmbar yg jakun tu smart....

best lahhh dah habes exaam..*konon2 aku x habes exam lagi hahaha..

Faaein Talip Roy said...

tak bleh blah betul tengok pic yang pegang tangan tu.. menjadi aje.. ahahaha..

syahira ariff said...

laaa msti dio ni la huk jupo maso gi star center mareemm duk tengah lambung lambung teddy kat kedai.
aihhhh.

belog|amiyo said...

tengs semua sebab sudi baca blog aku :)