Saturday, July 16, 2011

:: perhatian! apa pendapat readers? ::




assalamualaikum.

masa gua taip entry ni jam menunjukkan pukul 2.30 a.m. lebih kurang setengah jam lagu masuk aktu subuh. awal siot. kalau tidur time ni terlajak kang naya. so baik aku buat entry baru dan blogwalking sambil tunggu  azan subuh jap lagi. he he he. 

ok gua tahu tengok tajuk entry macam gampang je buat-buat macam ada emergency gitu. ha ha. disebabkan kepala gua tengah pening sekarang ni, badan pon penat-gila dan gua sebenarnya baru pulang main bola dengan geng-geng gua kat sini. so gua nak terus kepada tajuk entry. main bola malam memang best. lagi best dari futsal. bagi gua lah. nanti kalau ada kesempatan gua upate pasal main bola tu. (pasal main bola malam pon nak update) =__= 

untuk readers gua yang cantik dan kacak sekalian. korang memang dah perasankan yang blog gua ni memang bertemakan kuning. dari pertengahan gua berblog kot. awal-awal dulu takde la. sekarang ni pon dalam proses nak edit balik entry-entry lama biar jadi kuning jugak. tengah-tengah edit tu memang sengeh sorang-sorang lah bila baca ayat gua setahun lebih yang lepas dalam blog ni. ayat macam badut! ha ha. 

so gua nak tanya pendapat korang lah sebagai readers gua. ok tak kalau gua teruskan dengan tema blog gua ni dengan tulisan warna kuning? tak ada kaitan dengan BERSIH atau apa-apa lah. sebab gua dah lama pakai tema macam ni untuk blog gua. tapi tak sakit mata ke korang nak baca? kang tak pasal-pasal readers gua yang cantik-cantik dan kacak-kacak ni sakit mata lepas keluar dari blog ni. gua tak jamin. 

salah satu komen tentang kekuningan tulisan blog gua. tapi beliau like! tengs!

ada je orang yang masuk blog gua dan cakap blog gua ni blog klasik la. blog gu ani kuning la. macam-macam. yer gua ahu. readers blog gua ni bukan nya ramai pun. ada la lebih kurang 500 readers je setiap hari yang maintain semenjak gua agak rajin update ni. pernah sekali cecah 1k readers sehari pun gua dah jatuh kerusi. nak ok gua tipu jatuh kerusi. nak banding dengan blog korang memang jauh lah. tapi ok la kalau nak banding time awal-awal berblog dulu nak dapat seratus sehari readers pon susah. ha ha. tapi gua hargai ok kepada mana-mana blogger yang pernah masuk blog gua. gua sangat hargai. thanks!


p/s: kalau tak puas hati dengan tulisan kaler kuning di blog gua ni sila tinggal jejak kat bawah.
p/s/s: jangan percaya seratus peratus apa yang gua tulis kat atas. ha ha. (kejam gila)
p/s/s/s: pertanyaan gua tentang pendapat kaler kuning tulisan blog i adalah serius!
p/s/s/s/s: ok gua nak sambung main Angry Birds untuk mengelakkan tertidur. babai.

21 orang tengah bermadah:

Jie(",)v said...

tulisan dah ok, tpi kasi background lelawa sikit kat blog ni bia lagik cun, ni main pakai background blogspot jugaakk, apo baree...

rara pinkmafia said...

2.30 masuk subuh?miyo kat mana ni?

actuaaly bg kami yg rabun ni kuning tu gaka menyakitkan mata lah.hehehe.thn nmpk kecik n halus je.kalau miyo leh besarkan sket,n tukar background mst ok.sbb sllu org akan dtg balik blog kite kalau dorg selesa membaca di blog kite.

hmm sory kalau panjang sgt membebel.just nk share.hehe

unieMARKS :) said...

oke ja. maybe miyo ambil warna kuning cz nak kasik kontra ngan background kan. mmg layout menarik boleh tarik readers byk. tapi kalau pengisian dia lagi best. background yg simple pun oke jaa :)

aniswany said...

GUA OKE JE TULISAN LU KUNING PASAL NI BELOG LU ..HIKHIK

OKE JE KUNING NIH,TP KALO BACKGROUND KALER YG PLAIN LAGI OKE OKE KOT,LAGI JELASS .. =)

ADVICE TO MY FREND,TANAK IKOT XPE =P

Bella Bell said...

ok je tulisan kuning tu.. even aku tak berapa suka warna kuning.. hahahhahaa!!~


tapi aku tak pandang tulisan warna kuning.. aku pandang penulisan entry :)

ok la 500 sehari.. aku nak dapat 200 pon semput.. nak2 bila tak online :)


^^

ILA HonEyBuNNy said...

gua xkisah warna apa pun...

asalkan diri ini still boleh membaca...heheh

amirah said...

tulisan kaler kuning seyes menyakitkan mata. tp bekground blog ni yang warna gelap menyebabkan xbyk warna yang sesuai utk dibuat tulisan.biasa warna hitam senang baca tp bekground blog dh hitam xleh la.

epadzz zainal said...

ambo ok blako.
janji entri sedak baco..
warno gapo2 pun tadehal.


keep it up..

Pyka Rahmat said...

masalahnya font entri je kuning. mana lagi kekuningannya? haha

vampire's lovex said...

bila kau cakap tulisan blog kau kaler kuning baru aku perasan kaler kuning nih,... hahaha..

okay dah ni...

Fathiah Hamim said...

kuning okay ja. selagi boleh baca. at least colour terang.

belog|amiyo said...

nampaknya agak sengit antara yang menyokong dan tidak. muehehe.

azwa amani said...

amani menerima beloh amiyo dengan seadanya... walaweyhhh... huhuhu...okey jer, senang dibaca.. :)

Afikah Aziz said...

xkisah pun kuning ke hijau ke merah ke asal leh bace muahaha :p

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmm okay je ni... xlaa berserabut pon colour kuning ni... okay je..

nabilah_2908 said...

ok juga kuning ni...xde masalah bagi saya... :)

Minah Blur said...

ak rase ok jek kuning ni. takde lak sakit mata. =)

p/s : tunggu malam nak bace sbb nak feel lebh ek..=p

akoo said...

kaler kuneng tu oke je kot..

tapi tulisan kalo saiz gni, aku ase better tulis jgn pnjg sgt kot.
takot org penin..hehee

ni pndpt akoo je.
=)

syarifahsidrus said...

cantik aje!
uniklaa

alif ismail said...

secara jujur, warna tulisan agak susah nak di baca.

ape kata guna warna hitam atau kelabu instead of warne kuning? ataupun kekalkan warne kuning but letak background pada post warna2 yang boleh timbulkan tulisan..

tulisan untuk arkib juga agak samar dan susah nak bace..

sebagai peminat blog ni, alif suka sebab blog ni byk bahan ilmiah...

just my pendapat... jgn amik hati k!!

sayang semua blogger...

Tea said...

heee. entah. tea rasa ok je. yg penting kualiti blog, asal blh baca dh le.